Ons Team

Prescare is een samenvoeging van Presence, Strength en Care, Presence van bewust aanwezig zijn is een voorwaarde voor de ontwikkeling van je vaardigheden, houding, persoonlijkheid en bewust “Zijn”.

Visie

De naam PresCare is een samenvoeging van Presence, Strength en Care. Presence van bewust aanwezig zijn is een voorwaarde voor contact en relatie met jezelf en de ander. Met Strength druk je de uniciteit uit die je bent, jouw vorm in de wereld. Het is een uitdrukking van je innerlijke kracht, die groter is dan je je kunt voorstellen. Bij Care ligt de nadruk op verbondenheid, zorg voor jezelf en de ander. Het is een uitdrukking van de universele verbondenheid op een persoonlijke manier.

Misie

Iedereen streeft naar realisatie van geluk in dit leven. Iedereen zoekt naar erkenning en waardering. De essentie van elke deelnemer is om zich succesvol te zijn en zijn of haar bewustzijn te ontwikkelen, door de eigen waarheid (kracht) en liefde (verbondenheid en zorg) te volgen. Dan kan de eigen potentie op een natuurlijke manier ontvouwen. Zowel bij het leren van vaardigheden, als ook op gebied van houding en je Zijn. Onze visie is dat je al in orde bent en wij je ondersteunen om je potentieel tot bloei te brengen.

Strategie

Op abstract niveau toont deze bovenstaande blokken een stroomdiagram voor het verwerken van veranderingen. Als eerste heb je te maken met de belangrijke stress bronnen in de 4 levensgebieden. Wanneer er in deze levensgebieden grote veranderingen zijn heeft dat effect op onze perceptie. Primaire respons op veranderingen is de perceptie of het veilig of onveilig is, of het een probleem is of een uitdaging. Deze primaire respons is  voornamelijk een onbewuste proces en heeft een effect  op de persoonlijke verwerking van de veranderingen in de levensgebieden. Op veranderingen reageert ons lichaam en geest op 4 niveaus. We reageren met ons denken, het heeft effect op het voelen en bepaalt ons handelen afhankelijk van de mate van bewust-zijn.

 Tijdens de training en coaching ondersteunen we deelnemers in het maken van een analyse van de omstandigheden en uitdagingen. We maken ze bewust en volgen de verandering van perceptie door de toegenomen kennis.  We geven inzicht in de persoonlijke verwerking en de samenhang in denken en voelen We leren ze ervaringsgericht het effect van waarachtig en verbonden handelen en effect op bewustzijn. We ondersteunen de authentieke (waarachtige) autonome (verbonden met zichzelf en de ander) groei, in bewustzijn en competentie.

Download de PowerPoint met ontspanningsoefening om snel stress te reduceren.  Teamleden

  Guri de Blok

  Expertise
  Proces begeleiding in directie management
  communicatie en persoonlijke ontwikkeling
  Rollen
  Coach trainer
  Bewustzijns trainer.
  Lezingen Non dualiteit
  DGA, Ondernemer
  Salesmanager Trainer management

   

  Lotte Wout

  Branches

  Overheid, gezondheidszorg, onderwijs, bedrijfsleven

  Rollen

  Organisatiecoach
  Teamcoach
  Ondernemer
  Senior Manager
  Opleider

  Yvonne Blonk

  Expertise

  Onderwijs
  Coachen van mensen met levensproblemen op het gebied van burn-out, depressie, angst en trauma.
  Rollen
  Trainer Zijnsoriëntatie
  Coach Zijnsoriëntatie
  Relatie coach
  Intervisie begeleider
  Vertrouwenspersoon
  Toegepast Psycholoog

  Claudia Witte

  Expertise Bedrijfsleven

  Bankwezen MKB

  Rollen

  Coach van:
  Ondernemers
  Leidinggevenden
  Medewerkers
  Teams

  Zo bereikt u ons   

  1. Onderdoor 160 3995 DX Houten
  2. Postadres : Eekhoornakker 6, 3994 EW Houten

  0031-6.2296.5297

  info@prescare.nl

  Laat een bericht achter