Guri de Blok (m)

Woonplaats: Houten

Geboortedatum: 24-10-1957

 

Ervaring branches

Gezondheidszorg/overheid

QuaRijn, Pameijer, Provincie Zuid Holland, … rotterdam

 

Bedrijfsleven

Achmea, American Express

Oracle, Exact

Randstad, Unique, Luba groep
tatasteel
MKB bedrijven

Vrije tijd

Studie, Reizen India, goede doelen.

Talen

Ook trajecten in Engelse en Duitse taal.

Coach

persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken rondom maximaliseren individueel potentieel

Nevenactiviteiten

Bestuur stichting Main, Fondsenwerving Inloophuis Utrecht

Persoonlijk profiel

Een kenmerk van Guri is dat hij een onderzoeker is van processen in de natuur en in het bewust zijn. Vanuit zijn kennis van psychologie natuurkunde non-dualiteit, heeft hij vele trainingen en nieuwe oefeningen ontwikkeld. Hiermee komen deelnemers snel tot diep zelfinzicht en zelfacceptatie. Vanuit dit inzicht kijken ze met een ruimere blik naar zichzelf en hun situatie kijken. Hij leert ze gebruik te maken van hun eigen bewustzijnspotentieel aangevuld met specifieke kennis om hun vaardigheden te ontwikkelen.

Hij ondersteund hierin ondernemers, managers en teamleden die door belemmerende overtuigingen of praktische problemen tegen hun grenzen lopen. Door de brede kennis en kunde en inzicht komt kan hij mensen begeleiden naar een omslagpunt vanuit hun eigen authenticiteit en autonomie.

Hij hoort vaak terug dat hun leven er anders uitziet na de bijeenkomsten en ze op geheel nieuwe manier met relaties en werk omgaan.

Geboren in een ondernemersfamilie en de studies natuurkunde en filosofie maakten hem tot een gedreven pragmatische ondernemer en professionele onderzoeker. Wars van enige vaagheid bestudeerde hij de verschillende bronnen van fysica, psychologie, metafysica, boeddhisme en recent neurologie en fysiologie.

Na zijn werkzaamheden als natuurkundig onderzoeker bij de Kema ontwikkelde hij zich verder in een internationale verkoopfuncties leiden een verkoopkantoor in Duitsland voor een Engels multinational. Na een 3-jarige reis door Azië en studie van Boeddhisme en non/dualiteit richtte hij een Werving en Selectiebureau Presence op. Hier verantwoordelijk voor sales, directievoering en trainingen coachen van honderden trainees.

Na de oprichting van PresCare en de verkoop van Presence heeft hij sinds 2012 trainingen gegeven in bewustzijns-ontwikkeling en toegepast in trainingen leidinggeven, communicatie, directiebegeleiding,

Rollen

Coach trainer
Bewustzijns trainer.
Spreker

DGA, Ondernemer
Salesmanager

Trainer management

Opleider

Publicaties

Auteur van:

Vitaltiet voor Teams (2018)

Ontwikkeling/opleiding

Science and Spirituality

– Diamond Approach studie in persoonlijke ontwikkeling 20 jaar.

– Anticiperend leidinggeven

– Coachingtechniek: RDSC (Relation Development by Soft and Strategic Confrontation)

– School voor Zijnsoriëntatie

– Filosofie (UvAmsterdam)

– HTS fysische techniek

Zo bereikt u ons   

  1. Onderdoor 160 3995 DX Houten
  2. Postadres : Eekhoornakker 6, 3994 EW Houten

0031-6.2296.5297

info@prescare.nl

Laat een bericht achter