Testen zijn een hulpmiddel om het zelfinzicht te verhogen.
Doe de gratis DISC persoonlijkheidstest of
meet uw stress niveau met de 4DKL-test.

De 4DKL is een analyse van de klachten en stresseffecten die ervaren worden. De DISC test geeft inzicht in de stijl van de persoonlijkheid en de voorkeurstijl om met uitdagingen om te gaan en stress te reduceren.

 De 4DKL is een wetenschappelijke test voor volwassenen die helpt om psychische klachten in kaart te brengen. Het geeft een score voor de mentale functies en persoonlijke factoren, het is indicatie van de mate van psychosociale klachten die de afgelopen week ondervonden zijn.
De test duurt 3 tot 10 minuten en geeft inzicht in de klacht op basis van vier dimensies: distress, depressie, angst en somatisatie. Na afloop van de test ziet u geljik de uitslag.Wanneer u een uitgebreider resultaat met toelichting wilt ontvangen kunt u optioneel uw gegevens achterlaten.

Wat is een DISC-test?
Het DISC model is een model van het menselijke gedrag dat u helpt om uzelf en anderen te begrijpen. Het DISC model werkt met vier gedragsstijlen, namelijk:

Dominant = taakgericht en extravert gedrag
Invloed = extravert en mensgericht gedrag
Stabiel = mensgericht en introvert gedrag
Conscientieus = introvert en taakgericht gedrag

Wat doet de DISC-test?
De testresultaten geven een duidelijk overzicht van uw karakter. De  DISC test laat zien welk gedrag bij u past, legt uit wat uw eigenschappen zijn en geeft u tips hoe u uzelf verder kan ontwikkelen. Verder geeft de DISC-test tips om uw communicatie met anderen te versterken. Deze test is voor u en voor ons een hulpmiddel om inzicht te verkrijgen in welke functie u het meest tot uw recht komt.

De test duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. U krijgt 28 vragen voorgelegd, per vraag ziet u een woordgroep. Hier geeft u aan welk woord het minst en het meest bij u past. Na afloop van de test ontvangt u een grafische weergave van uw resultaten. Wanneer u een uitgebreider resultaat met toelichting wilt ontvangen kunt u optioneel uw gegevens achterlaten.

De diepere achtergrond is dat de test zicht geeft op uw onbewuste tendensen. Door de achterliggende overtuigingen te bevragen krijgt u zicht op een ruimer perspectief van uzelf.

Zo bereikt u ons

  1. Onderdoor 160 3995 DX Houten
  2. Postadres : Eekhoornakker 6, 3994 EW Houten

0031-6.2296.5297

info@prescare.nl

Laat een bericht achter